Vi naberete … mi destiliramo ali odkupimo

Sedaj so končno prišli dnevi, ko smo več v naravi in ko vse okoli nas že diši. Nekatera zelišča in dišavnice so nam še posebej ljube, njihove učinkovine nam ustrezajo in pripomorejo k boljšemu počutju. Tako si kupite njihova eterična olja ali hidrolate, da vas njihov vonj spremlja še čez celo leto. Včasih ste sentimentalni in želite, da so zelišča še posebej vaša, nabrana z vašimi rokami. Spet drugič ste pridelali nekaj preveč ali pa bi preprosto namesto sušenja poskusili z destilacijo vaših zelišč.

Tako vam, poleg ponudbe lastnih izdelkov HISTRIA BOTANICA, ponujamo, da vaša zelišča ali dišavnice za vas  destiliramo ali odkupimo.

80 literski kotel poln sveže nabrane melise pripeljemo do destilatorja kar na traktorju in gre takoj v predelavo.. 80-litrski kotel poln sveže nabrane melise pripeljemo do destilatorja kar na traktorju in takoj gre v predelavo.

Vabimo vas, da si več o možnih načinih sodelovanja preberete TUKAJ.

Preden se odločite, da nam zelišča ali dišavnice prinesete v destilacijo ali odkup, nas prosim najprej kontaktirajte, da se uskladimo o najbolj ugodnem načinu za vse – po principu “talk to me” se bomo res poskušali dogovoriti po najboljših močeh.

… in še naš kontakt TUKAJ.

Pa še to: pri nas melisa in rman že več kot odlično poganjata. Smilj in sivka pa bosta letos tudi že pripravljena. Ogledan imamo še rožmarin, lovor, origano, šetraj in cipreso. Se že veselimo teh novih dišav in seveda novih izdelkov HISTRIA BOTANICA.

100 metrske vrste melise na 30 aprila 2015 100-metrske vrste melise 30. aprila 2015.

Hura v novo sezono!

Share

2 komentarja

Komentirajte