Sveži vtisi z novinarske konference

3rd december, 2015 / Blog, Hidrolat, Sodelovanje, V medijih / 1 komentar

Danes, četrtek 3. december 2015, je za nas zelo poseben dan, prelomen dan. Na novinarski konferenci smo se namreč javnosti predstavili, kaj in kako delamo, kaj so naši rezultati, ki so sedaj vidni in dostopni tudi kupcem. V čast nam je bilo, da sta se nam pridružila doc. dr. Nina Kočevar Glavač in doc. dr. Damjan Janeš, s Fakultete za farmacijo, urednika najnovejše knjige Sodobna kozmetika, sestavine naravnega izvora. Iskreno se zahvaljujemo za njuno aktivno sodelovanje in podporo našemu delu in izdelkom. Predvsem pa tudi za strokovne in izčrpne odgovore vedoželjnim novinarkam. Pravzaprav je bila novinarska konferenca nenadejano vsebinsko izredno bogata. Na široko smo se razgovorili predvsem o hidrolatih in kar težko smo končali debato o tem, kaj vse so njihove prednosti in delovanje. Za zaključek je sledil zelo zanimiv praktični prikaz izdelave naravnega gela za prhanje, ki ga je posebej za ta dogodek pripravila doc. dr. Nina Kočevar Glavač.

Govorci: Jana Bergant in Matej Turin, Histria Botanica, doc. dr. Nina Kočevar Glavač, mag. farm. in doc. dr. Damjan Janeš, mag. farm. s Fakultete za farmacijo  Foto: Mic Melanšek Govorci: Jana Bergant in Matej Turin, Histria Botanica, doc. dr. Nina Kočevar Glavač, mag. farm., in doc. dr. Damjan Janeš, mag. farm. s Fakultete za farmacijo.  Foto: Mic Melanšek. Matej in Jana, ponosna na izdelke Histria Botanica Foto: Mic Melanšek Matej in Jana, ponosna na izdelke Histria Botanica. Foto: Mic Melanšek. SODOBNA KOZMETIKA, sestavine naravnega izvora, najnovejša knjiga Fakultete za farmacijo in oba urednika knjige, doc. dr. Nina Kočevar Glavač, mag. farm. in doc. dr. Damjan Janeš, mag. farm. Foto: Mic Melanšek SODOBNA KOZMETIKA, sestavine naravnega izvora, najnovejša knjiga Fakultete za farmacijo in oba urednika knjige, doc. dr. Nina Kočevar Glavač, mag. farm., in doc. dr. Damjan Janeš, mag. farm. Foto: Mic Melanšek. doc. dr. Nina Kočevar Glavač v akciji - pripravi naravnega gela za prhanje s sestavinami izdelkov Histria Botanica - hidrolatom in eteričnim oljem istrske sivke Foto: Mic Melanšek

Doc. dr. Nina Kočevar Glavač v akciji – pri pripravi naravnega gela za prhanje s sestavinami izdelkov Histria Botanica, hidrolatom in eteričnim oljem istrske sivke. Foto: Mic Melanšek.

Nenazadnje najlepša hvala tudi Micu Melanšku za fotografije, ki bodo krasile naš nepozaben arhiv in ohranjale spomin na to srečanje. Pa simpatični hostesi in Maxiju za gostoljubnost!

Hvala vsem, ki ste se nam ta dan pridružili!

Jana in Matej

Share

1 komentar

Komentirajte